Запознайте се с хората, стоящи зад любимата ви страница за тематични бижута във Фейсбук

timeturner2

Наскоро с мен се свърза рекламният агент на фейсбук станичката Бижута на любимите ви филми и сериали – Милена Христова. В интерес на истината от известно време самата аз следях с интерес развитието на този онлайн магазин, така че за мен не представляваше никакъв проблем и трудност да се съглася на тази статия. Идеята е да ви запознаем по-отблизо със собственичката на магазина, с идеята и изпълнението на това уникално за нашия пазар поприще и да ви разкрием какви прекрасни бижута има сред асортимента на страничката, разбира се.

timeturner3Първо искам да започна с моето собствено впечатление от бижутата. Милена бе така добра да ми изпрати времевръта на Хърмаяни Грейнджър, който от толкова време се глася да си купя, но покрай покупките на книги, все не успявам да спестя достатъчно и за книжни артикули. Сега остава само да изчисля колко завъртания ми трябват, за да се върна назад във времето и да си получа писмото от Хогуортс 😄 Майтапът настрана, колието е наистина прекрасно, нежно и много симпатично, има си пясък и въртящи се обръчи, и пристигна в страхотна опаковъчна торбичка. Единствената разлика с „оригинала“ от филмите и книгите е, че верижката е сравнително по-къса, но повярвайте ми това не е болка за умиране 😉

timeturner1

Да притежавам времеврът е сбъдване на още една моя малка мечта, така че предполагам няма да ви е трудно да си представите как не съм се разделяла с колието откакто го получих. Но сега спирам да ви надувам главата и ви оставям на любопитните отговори на Катя, собственичката на този уникален онлайн магазин:

1. Какво подтикна екипът ви да действа и да създаде тази страница?

Първо, нека да се запознаем 😉 Казвам се Катя Борисова и живея в САЩ от няколко години (3, за да бъдем точни) и много благодаря за предоставената възможност. Харесвам изключително много блога ви и го следя редовно.

Ами всичко стана адски бързо. Преди известно време в града, в който живея , попаднах на един уникален магазин. Когато влезнах в него, буквално все едно бях в друг свят. Всеки един артикул беше свързан с филми, сериали или книги и имаше толкова интересни неща, които дори не мога да опиша и до сега не бях виждала във физически магазин. Ако трябва да бъда честна, там прекарах голяма част от времето си за деня (някъде между 2-3 часа) 😄 След като се прибрах вкъщи споделих на моя приятелка в България какво съкровище съм си намерила и й показах всичко, което си бях купила, а тя разбира се остана много заинтригувана от всички красиви неща и ми каза, че подобни не е виждала. И от тук мисля, че ви става ясно кое ме подтикна да събера приятелите си от България в екип и защо създадохме страницата.

Всъщност е много просто – за да ви радваме!

2. От къде се снабдявате с всички тези красиви бижута?

Всички бижута, които виждате в страницата ни, са внос от САЩ. Аз самата ги купувам от този магазин, в който се и изработват. Всяка седмица се отбивам, за да видя дали има нещо ново, с което можем да ви зарадваме, след това сядам и започвам да търся подобни снимки из интернет на артикула, който съм видяла, и когато намеря ги изпращам на екипа ми за тяхното мнение, след това купувам даденото бижу и го изпращам за да бъде в наличност. Предполагам хората, които са били в чужбина знаят, че има места, на които е забранено снимането и в този магазин е така. Дори в момента вече качваме наши собствени снимки на артикулите, които предлагаме, защото някои хора се опитаха да сравнят нашите бижута с някакви от китайските битаци и съм сигурна, че това е заради снимките, които вече споменах. Реално в страницата ни има много малко артикули за разлика от тези в магазина, но това е защото зареждаме неща на допустими цени. Там има много голям избор на всякакви красоти, които не са само бижута, но и цените им са доста завишени – между 70-200лв/бр, което лично според мен е висока цена. Нашите цени са обвързани с тези в магазина по мое желание, тоест единствената им надценка е от 0,50ст до 1,50лв/бр от реалната им цена, на която се купуват, с което се покриват доставките от мен (САЩ) до екипа в България. Когато примерно някой артикул се намали в магазина и аз го купя на по-евтина цена съответно, както се вижда и в страницата, цената също се намалява.

3. От какви материали са направени бижутата?

Бижутата са направени от специална бижутерийна сплав, която не ръждясва и не причинява алергии. Естествено винаги препоръчваме, когато сте в близост до вода да сваляте бижуто, за да не избледнява. Знаете, че дори среброто или златото почерняват, когато примерно се къпем с тях.

4. От любов към историите (книги, филми, сериали) или към бижутата дойде идеята да създадете тази страница?

Всъщност от любов към историите и всичко свързано с тях За цялото създаване на страницата има една виновница – моята приятелка, която е една от администраторките на страницата С.Любов Към Книгите, или така наречените книгоманчета. Сигурна съм, че сте чували за тях 😉 Както казах тя беше първият човек, на който споделих за нещата, които си купих, и понеже е човек с много идеи се заговорихме за България и колко тъжно е, че феновете не могат да се сдобият с толкова красиви неща, защото вярвайте ми тук в чужбина има ааадски голям избор на какво ли не. Тя ми вметна тази идея за страницата след като на една от нейните пуснахме няколко снимки на нещата, за които имаше много желаещи, и всичко тръгна от там.

5. Кое тематично украшение винаги сте желали да притежавате? Успяхте ли да се снабдите с него след като стартирахте с начинанието си?

Оооо да и то не само едно. Всъщност съм огромен фен на книгите на Касандра Клеър, просто умирам за тях и за всичко свързано с тях. Когато излезна филмът по 1-ва книга от поредицата „Реликвите на смъртните“ си бях още в България и в него за първи път видях на живо бижута и други украшения свързани с този свят и веднага се влюбих в тях. След това започнах да ги търся из интернет и попаднах на любимото си Stele в един сайт. Веднага си го поръчах беше около 19$ до колкото помня и с доставката ми стъпи на около 48-9лв, защото много исках да го имам и след 2 месеца чакане то така и не дойде… Беше ми много тъжно. Да, върнаха ми парите, но не беше същото. След това си бях поръчала книгите на Каси на английски и – познайте! – отново не дойдоха. Идеята ми за това, което разказвам, е че аз самата знам колко тъжно е да си голям фен на нещо и да не можеш да получиш това, което искаш. Когато попаднах на това съкровище първото нещо, което ми грабна окото, беше Stele и веднага си го купих – невероятно красиво е. Точно заради това, когато основах страницата, идеята ми не е била да печеля (защото, вижте, моето мнение е, че с 5-6 лв няма да забогатея), а просто да радвам феновете. Искам хората да знаят, че имат място, на което ще им обърнем внимание, и от което могат да си купят нещо невероятно, свързано с любимия им филм, сериал или книга, и да не е нужно то да бъде скъпо или пък да плащат големи доставки от чужбина, за да си вземат нещо. Ако ме питате защо го правя – вижте вас примерно: Защо пишете ревюта и имате блог? Защото обичате книгите, нали? Не ми се вярва да печелите милиони от това 😉 При нас не е по-различно. Както моята приятелка обича да казва – „Всичко, което правим, го правим от любов.“

6. Замисляли ли сте се да отворите физически магазин за тематични бижута в някой от по-големите населени места?

Това е много добър въпрос и честно казано би ми се искало да можеше… Но както споменах аз не живея в България и би било доста трудно да отворим физически магазин. Всеки от екипа работи и не мисля, че би било възможно за жалост.

7. Има ли фенове на тематичните украшения сред четящите в България? Задоволителен ли е интересът според вас или идеята тепърва има да се разпространява у нас?

Смело мога да кажа – ДА, ИМА фенове. Ние лично имаме много редовни клиенти, с които си говорим доста често. Някои от тях поръчват като за последно всеки път 😄 и ме изумяват защото дори аз не мога да им смогна на пазаруването. Случва ни се понякога доставките на артикули да се забавят от страна на българските пощи и ми е адски гадно, когато на дадено нещо бройките свършат, но аз реално съм изпратила новото зареждане с мисълта да няма дупки в наличността, а то се бави и вината не е в нас. Редовните фенове знаят, че понякога се случва и нямат проблем с това да изчакат, което може само да ме радва. Разбира се всеки, който си поръчва редовно украшения от нас, си има специално намаление, което му важи постоянно за всички бъдещи покупки.

Относно дали интересът е задоволен, честно казано не мисля. Аз самата се консултирам с приятелката ми постоянно какво се харесва в България и се опитвам максимално да радвам феновете, но въпреки всичко доколкото знам търсенето на неща, свързани с тематичните украшения и не само, като цяло не е изобщо голям. Но искрено се надявам с ваша помощ и с помощта на други да се разпространи идеята ни и за в бъдеще да има все по-интересни неща на тази тематика. Аз самата ви готвя няколко в най-скоро време 😉

8. За финал – опишете с няколко думи страницата и какво предлагате на читателите като усещане с тематичните си бижута.

Това усещане, което искам да им предам, е моето собствено невероятно усещане, когато за първи път попаднах в този магазин и необятния му свят и искрено се надяваме да успявам. Искам всеки ваш читател да знае, че при нас винаги има място за всички и приемаме всякакви идеи, мнения и каквото ви хрумне, свързано с тематиката на страницата. Всеки, който иска да има тематично украшение свързано с любимия си филм, сериал или книга, може да ни пише на лично съобщение в страницата и аз самата ще се отбия на място да проверя дали можем да го зарадваме с нещо 😉

При нас ще намерите уникални вносни бижута от САЩ, свързани с вашите любими филми, сериали или книги. Ако сте фен и искате да се сдобиете с невероятно бижу на вашите любими герои, можете да си изберете от богатата ни галерия и да се свържете с нас чрез лично съобщение. Всяко украшение има своя цена, обозначена в описанието, както и цялата възможна информация за размера и дължината. Срокът за доставка е 2 дни с фирма Еконт.

❤ Надяваме се да носим усмивки на всички фенове ❤

Определено мен успяхте да ме заредите с положителни емоции, дори и без времевръта. Специалното отношение и милите думи обаче няма да останат неотчетени. Благодаря още веднъж на Катя и Милена за това, че обърнаха внимание на мен и моята страница, която наистина е създадена от любов към книгите. И в търсене на нови книжни другарчета.

Пожелавам на екипа на онлайн магазина още повече успехи и фенове и прекрасни нови открития сред тематичните украшения.

~ 🌟 ~

За презентацията е нужен JavaScript.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.