Unboxing BOPS: „Магия през май“

Сядам да напиша този пост веднага след като си получих (и разгледах!!) кутията, а вие ще разберете какво има в нея чак в четвъртък. И така – първата ми кутия BOPS се оказа душевен екстаз. Много съм развълнувана и щастлива от съдържанието вътре. Признавам, че буквално през последния уикенд стоях и си мислех дали книгата вътре няма да е точно тази, която подозирах. И да – тя е! 😍

Подразних ли ви достатъчно – ами тогава да започнем с разопаковането:

18518962_1384999364925057_1745267575_o

Първо ме изненада колко лека и малка е кутията. От предните ревюта останах с впечатлението, че ще получа по-голяма като размери кутия, но не ме разбирайте погрешно – радвам се, че е толкова малка и компактна. Направо сладурска! ❤

Отварям и виждам задължителния лист със съдържанието на кутията. Разбира се, не го чета. Ще го прочета довечера.
П.П. Прочетох го и съм влюбена! Личи си, че Райс и Алекс са вложили сърце и душа не само в кутията, но и в обръщението си към всеки един от нас. Закачливо, приятно, весело послание за това какво ни очаква в кутията.

Jpeg

Под него се крие някакво издайническо бижю и очевидно плакат. Първо посягам към бижуто – нали съм жена. Оказва се прекрасна сова, изработена от ValeiaFineArt. Подозирам, че скоро тази сова ще краси снимката на някоя книга. И моя врат, когато се реша да сваля среброто… Но бижуто безспорно е невероятно красиво и нежно, и магично, и просто трябва да го имате – но няма да ви дам моето!

Jpeg

След това грабвам един пощенски плик (като без да искам peek-вам книгата и тихо изпищявам, защото съм на работа) и сърцето ми замира от щастие, защото в него са не един или два, а цели четири книгоразделителя на тема „Хари Потър“. И да – има ги и тримата пакостника ❤

P_20170515_095857_1_p_1

Jpeg.

Отварям най-накрая плакатчето (което подозирам ще отиде за ламинация, подобно на плаката от COOL-тията за Хари Потър) и отново тихо изпищявам, защото – ами вижте сами:

.

.

.

Накрая взимам с треперещи ръце книжката, защото не само че изглежда невероятно, но и на пипане е също толкова прекрасна. Релефна. Червена. Магична. Прясна-прясна от печатницата – представям ви „Четирите цвята на магията“ от В. Е. Шуаб:

Jpeg

Има и малка бележка от организаторите на кутията, в която се извиняват за налична печатна грешка в книгата. Аз мисля, че една обърната страница няма да помрачи щастието от четенето – стига само да не ми липсват страници, другото се преживява. Но все пак, ако искате всичко да е перфектно, Алекс и Райс са ви предоставили възможността да замените наличното копие с друго, като се свържете с издателството.

Но като казах накрая, отново бях изненадана, защото под книжката се мъдреха два симпатични молива с весели послания за настъпващите изпити за всички учащи – „YOU SHALL PASS!“ и „Exams are coming!“. Поредната доза слънчево настроение от BOPS 😊

Jpeg

Сега отивам да си пусна поръчката за юнската кутия. По времето, когато ще четете този пост, искрено се надявам да са ме одобрили и да съм сред чакащите за „Морски мистерии“. А на вас мога да ви кажа, че обезателно трябва да се впуснете поне веднъж в магията на BOPS, защото още преди да сте я отворили можете да усетите атмосферата на любов и приятелски дух, която обгръща това малко съкровище!

Jpeg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.